Esame Visatoje, kurioje viskas yra susiję, kurioje esame susiję vieni su kitais, su gamta, su tolimiausiais žvaigždynais informaciniame energetiniame lauke kaip lašeliai vandenyne.

Kasmėnesiniai Taroskopai parodo bendras tendencijas tam tikrą gimimo datos vibraciją turintiems žmonėms. Tačiau nors turime daug bendro su tą patį gyvenimo kelio skaičių turinčiais žmonėmis, tuo pačiu esame unikalūs ir einame savo unikaliu keliu, per savo pamokas ir iššūkius, taip augdami ir tobulėdami.

Savo gimtadienio proga pasidovanokite sau asmeninį 12 mėnesių Taroskopą. Jūsų asmeninį
Taroskopą Jums sudarys Jolanta Marmė: mokytoja, kūrėja, tarologė, aromaterapeutė.

Savo asmeniniame Taroskope gausite Jums asmeniškai išdėliotas 12 kortų visiems ateinantiems 12-ai mėnesių, bus apskaičiuotas Jūsų asmeninis metų skaičius bei Taro korta, kurie atskleis šio laikotarpio pamokas ir kam palankus laikas. Gausite Jūsų 12-os kortų išdėstymo nuotrauką, kad galėtumėte intuityviai pasigilinti, kokias dar žinutes sau įžvelgsite paveikslėliuose.

Galite peržvelgti asmeninio Taroskopo pavyzdį

Kartais matoma istorija ar pačios kortos reikšmė tėra alegorija, Visatos žinutė skatinanti apie kažką susimąstyti, o kartais realių įvykių atspindys.  Tačiau bet kuriuo atveju tai, kaip jūsų gyvenime viskas vyks ir kokiu būdu (sunkiuoju ar lengvuoju), priklausys nuo jūsų dabartinės dominuojančios vibracijos. Esu įsitikinusi, kad žmonėms reikia perduoti tik tą informaciją, kuri yra skatinanti augti, evoliucionuoti, pranokti save pozityviąja prasme. Taigi, kad ir kas pasirodys Jūsų kortose, būkite tikri, jog Jums naudinga tai iš anksto žinoti, apmąstyti, pasirengti, pakelti savo vibracijas – gal tai padės maksimaliai išnaudoti sėkmės galimybes bei iki minimumo sumažinti sunkumus, lengviau per juos pereiti.

Asmeninio Taroskopo kaina yra 10 EUR. Paslauga teikiama tik gavus apmokėjimą, per savaitę laiko.

Tai ypatingas pasiūlymas, ir ši kaina galioja tik Jūsų gimtadienio proga! Šį pasiūlymą gali užsisakyti tik naujienlaiškio prenumeratoriai dviejų savaičių laikotarpiu prieš ir po gimtadienio. Taroskopas sudaromas 12-kai mėnesių, pradedant mėnesiu, kurį yra gimtadienis.

Taroskopas sudaromas pagal pavyzdyje pademonstruotą šabloną, jis netinka atsakyti asmeniniams klausimams, tai bendra 12 mėnesių apžvalga. Norint išsamesnės individualaus klausimo analizės (1 korta vienam mėnesiui nesuteikia tokios galimybės), galite užsisakyti Asmeninę konsultaciją, kad giliau aptarti Jūsų situaciją, iššūkius ir drauge rasti palankiausius sprendimus.

    Vardas ir pavardė

    Gimimo data

    E-mail adresas

    Nuotrauka, kurioje esate tik Jūs (neprivaloma)

    Padėkite man pajusti jus, pasidalinkite iš širdies į širdį kaip jaučiatės, kas jus neramina, ko tikitės.

    Sutinku, el. paštu gauti Linos Balsės naujienlaiškį ir ypatingus gimtadienio pasiūlymus.

    SutinkuNesutinku