2023 Prognozė 12 zodiako ženklų

Tarologės, Reiki meistrės, Soma kvėpavimo instruktorės ir AromaPsichologijos mokytojos Linos balsės Taro kortų prognozės 2023 metams.

2023 metų numerologinis skaičius bus 7, tad prieš detalizuojant ko gali tikėtis kiekvieno zodiako ženklo atstovai, įvertinkime bendrą metų foną, energiją ir galimas pamokas bei iššūkius.

Kadangi ateinančių metų skaičių suma 2+2+0+3=7, metų energija bus susijusi su skaičiaus 7 simbolika. 7 yra įdomus skaičius, mes turime 7 spalvas, į kurias lūžta balta šviesa perėjusi prizmę ar lietaus lašus ir virtusi mūsų akyse vaivorykšte. Žmogus turi 7 pagrindinius energetinius centrus ir muzika turi 7 natas.

Kaip nelyginis skaičius jis kviečia mus augimui. Po stabilaus ir gan statiško 4 ėjęs 5 vertė adaptuotis prie išorinių pokyčių. O po šešeto, kaip harmonijos ir pusiausvyros tarp priešybių simbolio, einantis 7 kviečia vidiniam augimui. Tai laikas sustoti susimąstyti, nukreipti žvilgsnį vidun, kelti sau gilius klausimus ir ieškoti į juos nelengvų atsakymų. Kai kurie iš mūsų apskritai linkę žvelgti giliau, o kai kuriuos šie metai nori nenori privers susimąstyti. Žmogus linkęs eiti nuo bizūno link meduolio ir užsispyrusius bei ignoruojančius meduolį gyvenimas paragina bizūnu, t.y. kančia. Taigi tiesiog susimąstykime kiek lekiame per gyvenimą lyg akis išdegę ir tik reaguodami į išorės situacijas, o kiek turime pauzių apmąstyti tai, kas vyksta, ieškoti naujos ir gilesnės informacijos, kelti klausimus ir augti kaip asmenybėms. Pastarųjų dalykų šie metai nesutieks, ne, jie jų pareikalaus – meduoliu arba bizūnu.

Tolimesnė prognozė 12 zodiako ženklų atstovų remiasi Taro kortomis. Turėkite omenyje jog net ir būdami to paties zodiako ženklo atstovai, kas reiškia jog Saulė gimimo metu buvo tame pačiame ženkle, mes nesame identiški ir net tas pačias pamokas ir esmines temas patirsime kiekvienas skirtingai ir dar daugiau lems mūsų reakcija į tai, su kuo susidursime. Didesniam tikslumui rekomenduoju asmeninį astrologinį soliarą arba Taro konsultaciją.

Avinas

Svarbiausios metų temos: Aukštų tikslų užsibrėžimas, galimybė pademonstruoti ko esate verti, triumfas nepaisant sunkumų. Nusimato rimti iššūkiai, tačiau susitelkimas, ryžtas ir atkaklus darbas atves į pergalę. Šiuo periodu nebijokite surizikuoti, imkite vadeles į savo rankas ir veržkitės pirmyn. Kažkam tai bus fizinė kelionė ar persikėlimas, kažkam kopimas aukštyn karjeros kopėtėlėmis, kažkam progresas siekiant asmeninio tobulėjimo. Drąsiai priimkite gyvenimo iššūkius ar patys ryžkitės siekti to, kuo tikite ir kas jums svarbu. Į savo tikslus eikite sutelkę visą dėmesį į galutinį rezultatą lyg strėlė lekiantį tiesiai į taikinio centrą – aplinkkelių ji nedaro. Galimi ir radikalūs gyvenimo krypties pokyčiai.

2023 metais meilės sferoje galite jaustis mažokai turintys laiko ir jėgų kokybiškam laikui su antrąja puse, atrodys jog ir taip visko tiek daug ant jūsų pečių ir vis atidėliosite laiką antrajai pusei į ateitį kada bus daugiau laisvo laiko. Atsargiai, apleidus ir nelaistant gėlės per ilgai galite rasti ją nuvytusią. Darbe bus svarbu jog jūsų pastangos būtų pastebėtos ir įvertintos, sieksite kilti aukštyn hierarchiniais laipteliais, jūsų pastangos ir jų rezultatai bus palankiai vertinami. Nepamirškite apmokyti pavaldinių sau į pamainą, nes juk negalima pakelti pareigose to, ko nėra kam pakeisti. Sveikata šiuo periodu bus stabili ir tvirta jei nepamiršite tiek daug iš savęs reikalaudamas pilti į save aukščiausios kokybės kurą. Kuo daugiau darbo turite, tuo svarbiau kad būtumėte geriausios formos, ar ne?

Jautis

Svarbiausios laikotarpio temos: konkretūs veiksmai, atsakomybė, idėjų realizavimas, valdžia. Šiuo periodu pats laikas imtis atsakingo suaugusiojo vaidmens, pradėti mąstyti praktiškai ir realistiškai. Atėjo laikas darbais, o ne žodžiais, siekti savo tikslų ir idėjų realizavimo, imtis atsakomybės, siekti sėkmės, pripažinimo ir statuso. Tapkite lyderiu, bet ne diktatoriumi. Visa tai šiuo metu jums pasiekti bus lengviau, nors lengviau čia santykinis žodis. Iš tiesų šis laikotarpis pareikalaus didelių pastangų, teks pasiraitoti rankoves, sutelkti visą valią ir atkakliai dirbti. Rezultatų pasiekti padės tvarka ir organizuotumas. Būtinai atlikite darbus ir įsipareigojimus iki galo. Dabar galite padėti pagrindą ar sukurti kažką stabilaus ateičiai. Galite pasistūmėti į priekį karjeroje, išspręsti finansines problemas, sukurti pastovias pajamas nešantį verslą su ilgalaike perspektyva, pastatyti namą ar įsigyti nekilnojamo turto, sukurti šeimą. Palanku imtis bet ko, kas suteikia gyvenimui stabilumo, kas padeda įleisti šaknis. Nesvarbu ar esate moteris ar vyras, šiuo periodu svarbesni taps santykiai su vyrais, gali būti ir trinties ar konkurencijos, bet kartu ir galimybė išspręsti problemas su vadovu ar tėvu, išsikovoti pagarbą, sustiprinti savivertę, svarbu bendrauti aiškiai ir konstruktyviai.

Žvelgiant detaliau jausmas tarsi artinasi žiema… Būdami savimi jaučiai netinginiaus ir darbe neieškos lengviausių kelių. 2023 galite susidurti su sunkesniais periodais, kai finansinis atlygis bus mažesnis, bet atkakliai skinsitės savo kelią, dirbsite dėl to, kas jums išties svarbu, parodysite daug savarankiškumo ieškant savo kelio. Galite ryžtis dideliems pokyčiai dėl ilgalaikių tikslų. Santykiuose būsite patikimi partneriai tiek džiaugsme, tiek varge, sveikatoje ir ligoje ir patys turėsite į ką atsiremti, kas jus palaiko ir pereina sunkesnius etapus drauge. Sveikatoje neignoruokite perspėjimo ženklų – kiek dėmesio skirsite, kaip su savimi elgsitės, tokį ir rezultatą turėsite. Ilgą laiką save apleidus ir gyvenus nesveikai pasekmės tik išaiškėja staiga, bet bręsta visą tą laiką. Pjausite ką pasėjote, tad net jei kažkur gyvenimo būdas ne pats sveikiausias ar kažkuriuo metu neskirtumėte dėmesio fiziniams poreikiams turite laiku tai atsverti.

Dvyniai

Svarbiausios laikotarpio temos: aistra, vidinė stiprybė, drąsa ir ištvermė išbandymų metu, stiprios aistros ir savikontrolė. Tai jūsų stiprybės metas ir laikas tapti tuo, kas iš tiesų esate, suprasti kam jaučiate aistrą, kas jus motyvuoja ir įkvepia. Paklauskite savęs ar darote būtent tai, ką trokštate daryti ir išreiškiate tikrąjį, autentišką save? Jei taip, tuomet jūsų laukia nuostabūs atradimai ir prasmingi rezultatai ten, kur sutelksite dėmesį ir jėgas. Leidę sau būti savimi ir su ramiu pasitikėjimu išreikšti tikrąjį aš – jausite gyvenimo aistrą, kūrybingumą, jėgų antplūdį bei sveikatos pagerėjimą ir suprasite ką iš tiesų reiškia mylėti save bei būsite itin patrauklūs priešingai lyčiai.

2023 metai Dvyniams atvers nuostabių galimybių įsimylėti, susitaikyti, patirti laimę ir pilnatvę asmeniniuose santykiuose. Eikite į santykius atvira širdimi ir ji bus pripildyta džiaugsmo. Darbe nestigs įkvėpimo ir kūrybos, eisite į priekį su optimizmu ir tikėjimu, net kai galima būtų rasti dėl ko nerimauti. O dėl sveikatos per 2023 gali tekti pasidaryti profilaktinius ar rimtus tyrimus, kartais verčiau skirti per daug dėmesio smulkmenai nei pražiūrėti kažką rimtą.

Vėžys

Svarbiausios laikotarpio temos: Svarbaus tikslo pasiekimas, sunkumų įveikimas, sėkminga nauja pradžia, laimė. Turite galimybę patirti tikrą laimę. Jūs lyg magnetas pritrauksite prie savęs viską, ko prireiks. Lydės sėkmė, gyvybingumas ir džiaugsmas. Galite tikėtis sveikatos pagerėjimo, pavyks įveikti žalingą įprotį ar priklausomybę, gyvenimas taps paprastesnis ir aiškesnis. Jūsų laukia materialinė gerovė ir pripažinimas, karjeros ir kūrybinė sėkmė, šeimyninė laimės, vaiko gimimas. Apie tokią pozityvią kortą atrodo net nėra ką pasakyti, tiesiog viskas bus gerai arba jausitės jog viskas yra gerai ir būsite nusiteikę labai pozityviai.

2023 metai atrodo dosnūs galimybėms jums būti savimi ir visur kurti jaukumą, apsupti visus meile bei patiems jaustis saugiai ir tvirtai. Santykių srityje su savo įprastu jautrumu, empatija ir rūpestingumu mėgausitės santykių harmonija ir rūpinsitės mylimais žmonėmis, jausitės mylimi ir kad jūsų nuoširdžios pastangos vertinamos. Darbe jausitės emociškai labai patenkinti, netgi labai, gal išsipildys jūsų svarbūs norai ar tiesiog aplinka atitiks jūsų prigimtį ir poreikius. Sveikata 2023 metais didžiąją laiko dalį bus tvirta ir patikima.

Liūtas

Svarbiausios laikotarpio temos: savanaudiškumas, nelaisvė, priklausomybė, taikstymasis su blogiu, pataikavimas silpnybėms. Šiuo periodu galite pasiduoti savo silpnybėms ir priklausomybėms ar tai būtų alkoholis, palaidi seksualiniai santykiai ar besaikis spoksojimas į televizorių. Norėsis kaltinti viską ir visus tik ne save, kad laiko jus negatyvioje situacijoje, kad kliudo jums gyventi kaip jūs norėtumėte. Materialiai šiuo laikotarpiu lengva prisidaryti didelių skolų pasidavus pagundai nesaikingai išlaidauti arba daug uždirbti, bet tuomet gali užvaldyti godumas ir nukentėti kitos gyvenimo sritys. Svarbiausia nepamiršti jog kad ir kokia negatyvi būtų situaciją, iš tiesų jūs patys laikote save joje per savo prisirišimus, troškimus ir baimes. Jei ši korta jums ženklina trumpą laikotarpį – atidėkite visus svarbius sprendimus, nes šiuo metu juos galite priimti ne vedini širdies ir lengvai pasuktumėte nepalankiu keliu. Jei tai korta mėnesiui ar net metams, atminkite jog viskas kas vyksta yra galimybė pažinti savo tamsiąją pusę, savo silpnybes ir priklausomybes. Ir tai yra naudinga, nes tik pažinęs kažką, tik įsisąmoninęs jog tai jau tapo problema ir prisiėmęs už ją atsakomybę gali pradėti keistis.

Jūsų santykiai ateinančiais 2023 metais bus tvirta lygiavertė partnerystė ir galimos gražios reikšmingų jubiliejų, pasiekimų ar įkurtuvių šventės. Darbe galite jaustis kupini dvejonių ir netgi įstrigę, negalintys apsispręsti kol nepakanka informacijos arba netenkina nei vienas iš galimų sprendimų. Kartais išlaukti yra geriausia strategija, kartais bet koks pasirinkimas nebus prastesnis už kitą, o blogiausia prarasti laiką kai galima buvo judėti į priekį. Sveikata 2023 metais gali būti ne itin stabili ir svarbu laiku kreiptis bei kai reikia priimti pagalbą ir palaikymą – pagalba bet kokiu atveju bus šalia.

Mergelė

Svarbiausios laikotarpio temos: Mokymas ir mokymasis, reikalai su „sistema“, tradicinės vertybės. Jei esate mokytojas ar patarėjas – dabar puikus laikas skleisti savo žinią, o visiems kitiems tai laikas pažinimui, profesiniam ar dvasiniam tobulėjimui ir įgytų žinių pritaikymui. Šiuo periodu jums didelę įtaką turės oficialios institucijos kaip švietimo, medicinos ar teisėtvarkos. Nusiteikite žaisti pagal taisykles, laikytis įprastos tvarkos ir tradicijų, arba keliaukite savais keliais ir būkite patys sau. Tokiu laiku suklesti tiek nepriklausomi verslininkai, tiek ir biurokratai. Viduriuko nėra – arba jūs komandoje, arba „autsaideris“. Laikas rasti arba susikurti savo vietą. Galite rinktis ar seksite tradiciniu mokymu/religija ar įsiklausysite į savo vidinį balsą, pasikliausite savo supratimu kas yra gera ir bloga.

Asmeniniuose santykiuose jūsų atidumas detalėms, darbštumas, atkaklios pastangos kurti santykius tarsi meno kūrinį negailint laiko ir energijos užtikrins efektyvų bendradarbiavimą ir gyvenimo kokybės gerėjimą. Galite kartu gerinti buitį ir aplinką, imtis remontų ar kitokių kūrybinių projektų. Darbe galite susidurti su situacijomis, kur geriausia tiesiog susitaikyti, nuleisti rankas ir paleisti, kad daugiau neeikvoti energijos. Sveikata 2023 metais nusimato stabili, tvirta, galbūt pasistengsite apsaugoti save bet ir bendrai organizmas bus puikios būklės ir pajėgus apsiginti nuo išorės rizikų.

Svarstyklės

Svarbiausios laikotarpio temos: santykiai, meilė, svarbūs apsisprendimai ir įsipareigojimai. Šiuo periodu galite išgyventi didžiąją meilės dramą. Tai laikas prasidėti naujiems santykiams ir užsibaigti tiems, kuriuose visos pamokos jau išmoktos, tai laikas imtis atsakomybės už savo laimę ir rinktis kokiu keliu ir su kuo eisite. Priešakyje jus svarbios gyvenimo kryžkelės, tačiau jei klausysite savo širdies, visuomet pasirinksite teisingą kelią. Šiuo laikotarpiu prasidedantys santykiai ar sutvirtinami įsipareigojimai – ar tai būtų romantinė pažintis, santuoka, verslo partnerystė, draugystė ar anūkėlio gimimas – bus paremti labai giliu sielų ryšiu. Šie santykiai bus jums tarsi veidrodis leidžiantis pažinti save, o pamokas per juos gausite visą likusį gyvenimą, net jei santykiai laikui bėgant keis formą ar net nutrūks.

Meilėje 2023 metais jei santykiai priėjo šį etapą Svarstyklėms norėsis tradicinių įsipareigojimų ir ceremonijų. Jau nusistovėjusiuose asmeniniuose ir kituose santykiuose tradiciniai ritualai ir visuomenės, kurioje gyvenate vertybės bei papročiai jums bus itin reikšmingi. Galite net rinktis kelti sau griežtesnius moralinius ir dvasinius reikalavimus, eiti ne lengviausiu keliu, o tokiu, kuris jums atrodys teisingiausias, ieškoti prasmės. Darbe būsite linkę imtis lyderystės arba eiti individualiu keliu ir praminti bei nušviesti taką kitiems. Kartais galite jaustis vieniši taip toli vieni nuėję savo keliu, tačiau jei pažvelgsite atgal matysite jog jūsų pavyzdys įkvėpė daug kitų. Sveikatos fronte, kol jus veda tikslas ir tikėjimas jog tai, ką darote yra prasminga ir svarbu per jus tekės stipri gyvybinė energija ir nepritrūksite jėgų. Aišku visur reikia sveiko proto, kad neperdeginti savęs.

Skorpionas

Svarbiausios laikotarpio temos: vieno ciklo pabaiga ir kito pradžia, didelės permainos, netikėtumai, sėkmė ir lemtis. Kaip iš gausybės rago ant jūsų pasipils visa jūsų gera karma, o gyvenimas versis aukštyn kojomis ir ne vieną kartą. Būkite atidūs pasikartojančioms situacijoms, gali išryškėti jūsų pasąmoniniai elgesio šablonai ir paaiškėti kokią pamoką likimas jums siunčia. Šiuo periodu galite nutraukti ar užmegzti naujus santykius, pakeisti darbą, pakeisti gyvenamąją vietą, ir netgi mėgstamiausią spalvą ar religiją. Tai palankių sutapimų, buvimo tinkamu laiku tinkamoje vietoje ir atsiveriančių galimybių bei permainų į gerą periodas. Kiekviena smulkmena, nereikšmingi pokyčiai gali tapti lemtingais ir nuvesti jus nauju, šviesesniu keliu.

Meilė ir asmeniniai santykiai tokis dinamiškais metais atrodo bus pati ramiausia sritis, bus progų pabūti patiems su savimi ir apmąstyti savo įsitikinimus ir poreikius santykiuose. Didžiąją dalį energijos greičiausiai nukreipsite į darbą ar verslą, degsite entuziazmu, spinduliuosite charizma, imsitės iniciatyvos ir leisitės užkariauti pasaulio ar sekančio karjeros laiptelio. Sveikatos srityje galite nuspręsti keisti gydantį gydytoją, pasikonsultuoti su kitais specialistais, kas ieško tokios galimybės gali sveikatos tikslais vykti į užsienį (ar iš užsienio tėvynėn) – pas gydytojus ar tiesiog pakeisti klimatą.

Šaulys

Svarbiausios laikotarpio temos: beribio potencialo jausmas ir kartu savo apribojimų priėmimas, savo vietos visuomenėje ir pasaulyje atradimas. Tai finalinis kelionės etapas, viršūnė. Pasaulio korta žada pilnatvės ir savirealizacijos jausmą. Sukaupti vidiniai resursai, patirtis, pasitikėjimas gyvenimu, savo vietos ir misijos žinojimas bei vienybės su visa kuo jausmas leis iš tiesų džiaugtis gyvenimu ir galbūt savo pavyzdžiu įkvėpti kitus. Tai individo sąmonės susiliejimo su visuma ir nušvitimo simbolis, visumos interesai tampa individo interesais. Mikro lygiu, mūsų organizme Pasaulis reiškia integraciją ir optimalią sveikatą, kai kiekviena dalis, kiekviena ląstelė efektyviai atlieka savo funkciją ir pirmoje vietoje yra viso organizmo interesai, o per jų realizavimą užtikrinama ir atskiros ląstelės gerovė. Nors kai yra nepataisoma būklė (sveikatos ar kita prasme) ši korta ženklina gyvenimo šokį ir savirealizaciją savuose apribojimuose. Be vidinės pilnatvės Pasaulio korta simbolizuoja ir pasaulietinę sėkmę. Pasaulio žymimas periodas tai laikas kai galite pasiekti viršūnę – sulaukti pripažinimo, turtų, meilės ir laimės, realizuoti savo troškimus ir drąsiausius tikslus.

Santykių ir meilės srityje 2023 metais verta reguliariai užduoti sau klausimą „Kas man svarbiau – būti teisiu ar būti laimingu?“. Jūsų intelektas, platus akiratis, iškalba gali suteikti jums pranašumą bet kokiame ginče, o jūsų tvirti įsitikinimai užsispyrimo įrodyti savo tiesą. Tik ar visada būtent tai yra svarbiausia? Galite būti gan greiti trenkti durimis ir išeiti, kas yra puiku jei tikrai reikia išeiti, bet būtų gaila jei tai įvyktų dėl neapgalvotų, įkarštyje pasakytų žodžių ir skubėjimo. Darbe entuziazmą kurstys nauji projektai, troškimas išmėginti save naujuose vaidmenyse, puikiai seksis megzti kontaktus ir rasti sprendimus komunikabilumo dėka. Sveikatos fronte nieko naujo, atrodo galite delsti su sprendimais, ilgiau nei įprasta laukti atsakymų, nematyti ryškesnio progreso nei į gerą, nei į blogą pusę, kas gali būti ir gerai ir nelabai priklausomai nuo situacijos ir tikslų. Patarimas jums – kai protas nežino, įsiklausykite į kūną.

Ožiaragis

Svarbiausios laikotarpio temos: Kūrybingumas, rūpinimasis kitais, didžiulis augimas bei progresas, klestėjimas ir gausa. Šiuo periodu teks kažkuo rūpintis ir globoti (pagyvenusius tėvus, vaikus, partnerį, -ę, gyvūnėlį). Jūs turėsite pakankamai stiprybės, tai neišsekins jūsų emocinių ir energijos rezervų jei viską darysite su meile. Tai kūrybingumo ir augimo periodas ir dabar pats metas kurti ir vystyti tai, ko trokštate – santykius, karjerą, verslą, kūrybinį projektą. Nesvarbu ar esate vyras ar moteris, dabar svarbesni taps santykiai su moterimis, atsiras draugių moterį, pagerės santykiai su seserimi, žmona, motina. Gali kilti ar sustiprėti noras susilaukti vaikelio, o jei seniai to laukiate, dabar palankus laikas, kai galite pagaliau pastoti. Santuoka sukurta šiuo periodu užtikrins laimingą sąjungą. Nepamirškite savo meilės ir rūpesčio skirti ir sau, palepinkite save ir leiskite bent kartais kitiems pasirūpinti jumis.

2023 metais gilinsitės į savo jausmus siekdami suprasti kas jums išties svarbu, ko iš tiesų norite asmeniniuose santykiuose. Geriausiu atveju išsigryninsite ko norite ir tuomet bus lengviau ieškoti ir atpažinti tai radus. Blogiausiu atveju galite net būdami santykiuose sunkiai įsipareigoti ir vis dairytis ar nepasitaikys kažkas geriau. Įsiklausykite į savo širdį, apgalvokite ko iš tiesų norite, tačiau tuo pačiu mąstykite realistiškai. Viename savo interviu Tony Robins pasakojo jog dar labai jaunas jis sudarė nepaprastai ilgą ir detalų aprašą kokios nori antrosios pusės. Tuomet darsyk viską permąstęs jis suprato jog tokia moteris vargu ar pasirinktų jį tokį, koks jis buvo tuo metu ir tai tapo stipria motyvacija asmeniniam augimui, kad taptų tokiu vyru, koks bus patrauklus ir tinkamas jo svajonių moteriai. Darbe jūsų atkaklumas, veržlumas, ambicingumas ir energija gali būti įkvepiantys, tačiau aplinkybės gali būti ne pačios palankiausios aktyviam augimui ir net jei darbas jūsų gyvenimas – 2023 metai gali pristabdyti čia tam, kad skirtumėte energijos kitoms gyvenimo sritims ir geresniam gyvenimo balansui. Sveikatos prasme galite turėti rūpestėlių, su kuriais tuo metu nelabai bus įmanoma kažką padaryti ar bent jau jokios pastangos neduos akivaizdžiai matomo progreso ar rezultato. Kai kuriuos dalykus tiesiog tenka priimti, prisitaikyti arba išlaukti tinkamo momento. Su kai kuriais dalykais negalime susitvarkyti patys ir reikia priimti pagalbą, kad nelikti užstrigus neapibrėžtam laikui.

Vandenis

Svarbiausios laikotarpio temos: įvertinimas ir nuosprendis, perėjimas į naują brandos etapą, pašaukimo atradimas. Kortoje žmonės prisikelia iš karstų, tad kas gi jūsų gyvenime yra galutinai mirę ir laikas tai palikti? Vienas gyvenimo etapas baigiasi ir tam, kad galėtumėte pradėti naują, reikalingas kokybinis sąmonės šuolis. Turite užaugti į naują žmogų, išplėsti savo pasaulėžiūrą, rasti savo pašaukimą. Šiuo periodu galite pajusti poreikį priimti visą gyvenimą keičiantį sprendimą, imtis esminių permainų. Teks daug ką apmąstyti, pervertinti, suvesti sąskaitas su savo sąžine o ir pats galite sulaukti įvertinimo, kritikos, patikrinimo. Tai puikus laikas naujai pažinčiai, bet netinkamas vestuvėms.

Asmeniniuose santykiuose 2023 metais bus rimtas iššūkis išlaikyti pusiausvyrą tarp darbo ir poilsio, laiko su mylimais žmonėmis ir kitų gyvenimo tikslų bei įsipareigojimų. Gali būti labiau įtemptas laikas kai atrodys jog tenka verstis per galvą kad nieko svarbaus neapleisti ir nepamesti iš akiračio, visur suspėti. Ir tai gali reikšti jog dalinsite dėmesį tarp dviejų ar daugiau jums svarbių santykių ar aktyviai besivystančių gyvenimo sričių. Darbe ar versle nusimato palankus laikas augimui, idėjų ir galimybių jas įgyvendinti netrūks ir atrodys tarsi jūsų įkvėpimo sėklos krenta į derlingą dirbą ir viskas greitai sužaliuoja ir veda vaisius. Sveikatos sferoje žvelgiant tik į paviršių gali atrodyti jog viskas ramu ir niekas nevyksta, bet didelė tikimybė jog po ramiu paviršiumi vyksta nepastebimi procesai apie kuriuos nieko nežinote kol jie nepasirodys. Beje 2023 metai jums vaisingas laikas jei jūsų tikslas būtų pastoti.

Žuvys

Svarbiausios laikotarpio temos: nepastovi nuotaika, pasimetimas tarp tikrovės ir fantazijos, apgaulė. Blankioje Mėnulio šviesoje viskas atrodo kitaip nei šviesų vidurdienį, tai perspėjimas jog šiuo periodu viskas gali būti visai ne taip kaip atrodo, o svarbūs dalykai gali praslysti nepastebėti. Didelis pavojus būti apgautiems arba apsigauti patiems palaikius norimą už esamą. Jūsų pačių nuotaikos gali būti nepastovios tarsi vėjo kryptis, sapnai ryškūs ir neramūs, pasąmonė gali siųsti žinutes, tačiau vis tik intuicija pasikliauti bus rizikinga. Tiesiog kai į paviršių ims kilti visos baimės ir kompleksai bus sunku atskirti kur kalba jūsų Aukštesnysis Aš, o kur pasąmonės spintoje tūnantys skeletai. Vis tik pasinaudokite visais prieinamais būdais geriau pažinti savo vidinį pasaulį ir susigaudyti jame, jei reikia – kreipkitės psichologo pagalbos, arba išmėginkite meno terapiją. Apskritai menininkams šis periodas bus dramatiškas, bet įkvėpimo ir idėjų stygiumi negalės skųstis.

Add A Comment

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.