Magiškojo penktadienio būrimas – Viktorijos dvejonės dėl darbo

Didelės dvejonės ir paieškos darbe. Palikau saugų užnugarį, esamą darbovietę dėl galimybės tobulėti toje pačioje srityje, tik kitame mieste, į kurį tenka papildomai važinėti. Teoriškai galimybės ir apkalbėtos vizijos skamba labai puikiai ir perspektyviai, tik kol kas apčiuopiamo konkretaus darbo dar nėra. Ar jos atsiras ar liks tik žavia idėja? Labai jaudinuosi ar priėmiau tinkamą sprendimą ir ar nešokau kaip sakoma aukščiau bambos ir ar neteks nusivilti? Nes kelio atgal nėra,, kokios tolimesnės perspektyvos darbo srityje? Viktorija.

Sveika Viktorija, manau, kad rizikuoti ir mėginti geriau nei stovėti vietoje ir gailėtis praėjusių galimybių. Tačiau suprantu ir jūsų neužtikrintumą bei dvejones, tad pažvelkime Taro kortų pagalba kokia jūsų vidinė savijauta ir pozicija dėl išsikelto tikslo bei pokyčių, ką geriausio galite daryti šiuo metu ir darbo srities perspektyvas.

Taro korta - Taurių 10Taro korta - Kardų KaralienėTaro korta - Monetų 8

Pirmoji korta išreiškianti jūsų vidinę savijautą ir poziciją – Taurių 10. Tai norų išsipildymo korta. Jūs jaučiate džiaugsmą ir emocinį pasitenkinimą dėl įvertinimo bei naujų galimybių darbe. Jaučiate palaikymą ir padrąsinimą darbinėje aplinkoje bei sulaukiate emocinės paramos iš artimųjų žmonių. Tačiau šiuo metu jūsų pozicija pasyvi, kol kas tai tik žvilgsnis į būsimą darbinę veiklą, į pažadėtą sėkmę bei ateisiančius rezultatus, džiugūs lūkesčiai.

Ką naudingiausia šiuo metu daryti – Taro kortos siūlo pasitelkti Kardų Karalienės aštrų protą, intelektą bei atkaklumą siekiant profesinių tikslų. Tobulinkitės savo srityje, galbūt tai galėtų būti papildomos studijos, seminarai, profesinės literatūros skaitymas. Ugdykite tokias savybes kaip racionalumas, tikslumas, sugebėjimas susikoncentruoti į veiklą ar užduotis. Darbinėje aplinkoje reikalingas tam tikras emocinis atsiribojimas, kuris leis jums ryžtingiau siekti savo profesinių tikslų, tikslingai eiti pirmyn nenukrypstant nuo esmės bei išlaikyti savo pozicijas. Kartais ši korta ragina pasikonsultuoti su tam tikros srities specialistu, ieškoti autoriteto bei galimybių kelti kvalifikaciją, naujos informacijos gavimą. Taip pat rekomenduočiau pačiai save pozicionuoti ir pateikti kaip kvalifikuotą specialistę, elgtis ir dėl būsimo darbo sąlygų derėtis labai dalykiškai, ne laukti kol kažkas jus pamils ir įvertins, o įvardinti savo vertę ir kainą ir tegu „perka” arba paleidžia.

Darbo srities perspektyvas atspindi korta Monetų 8. Tai darbo, savo amato/profesijos gilinimo ir tobulinimosi korta. Darbas pareikalaus atsidavimo, naujų įgūdžių tobulinimo, atkaklumo bei laiko sąnaudų. Procesas lėtas, bet stabilus, pamažu įgyjamas meistriškumas bei profesionalumas savo srityje. Ši korta žada puikias darbo perspektyvas jei pateiksite save kaip profesionalę galinčią nešti vertę kompanijai.

Apibendrinant visą kortų kombinaciją matome, jog naujas darbo pasiūlymas jums lyg svajonių išsipildymas, pažadas sėkmingos darbinės veiklos, tačiau vertėtų neužsibūti šioje pasyvioje pozicijoje ir pasitelkti Kardų Karalienės dalykines savybes ir komunikabilumą bei judėti pirmyn, nes priešaky laukia didelis darbo krūvis, nuolatinis augimas ir mokymasis siekiant atsiskleisti ir įgyti autoritetą savo profesinėje srityje bei gauti už jį atitinkamą atlygį.

Norinčius atsiųsti savo klausimą nemokamam penktadienio būrimui kviečiu perskaityti šios akcijos-atrakcijos sąlygas ir taisykles čia: Magiškasis penktadienis – nemokami būrimai. 

O jei norite asmeninės konfidencialios konsultacijos kviečiu užsisakyti asmeninę Aistės Taro konsultaciją.

Nuoširdžiai Jūsų,

Aistė

 

Add A Comment

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.